Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гроші

sumyjust.gov.ua

Середа, 18 січня 2017, 13:40

У Львові шахраї ошукали пенсіонерку на 200 тисяч гривень

гроші

Дізнавшись від шахраїв про виграш посудомийної машини, жінка показала конверт із заощадженнями, звідки зловмисники викрали всі гроші.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

До Галицького відділу поліції звернулася 76-річна львів’янка і повідомила, що її ошукали двоє шахраїв. За її словами, до неї підійшли двоє чоловіків біля будинку, в якому вона проживає.

Зловмисники розповіли, що пенсіонерка по акції виграла посудомийну машину і повинна сплатити 1% податку, відтак, попросили жінку показати гроші.

Пенсіонерка пішла в квартиру і винесла звідти конверт, у якому зберігала свої заощадження. Шахраї, переглянувши вміст конверту, віддали його жінці, пообіцявши повернутися з «призом».

Коли зловмисники пішли, жінка виявила у конверті замість грошей нарізані білі папірці. Аферисти заволоділи коштами пенсіонерки в сумі 7000 доларів, 150 євро та 13 000 гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. На шахраїв чекає покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 8 років.

Наразі правоохоронці встановлюють особи зловмисників, проводиться досудове слідство.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.