Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

затриманий

baltnews.lv

Середа, 18 січня 2017, 17:50

У Львові на "гарячому" впіймали наркоторговця

затриманий

Зловмисника, який збував у Львові особливо небезпечний наркотик, затримали під час передачі поліцейським хабара за "дахування бізнесу".

Про це повідомила прокуратура Львівської області.

Вчора під час спецоперації правоохоронці затримали організатора збуту наркотиків. Він, у свою чергу, пропонував поліцейським 120 000 гривень неправомірної вигоди за невтручання та сприяння у подальшій незаконній діяльності зі зберігання та збуту наркотичних речовин.

Під час обшуку у затриманого вилучили особливо важкий наркотичний засіб "Метадон", вагою 3 грами, а за місцем проживання – 5 000 євро.

У цей же день правоохоронці також затримали трьох його спільників, які є учасниками діяльності мережі збуту наркотичних засобів на території Львова.

Загалом було проведено 15 обшуків у житлових та інших приміщеннях, в ході яких вилучено 50 грамів "Метадону", орієнтовна вартість якого становить 130 000 гривень.

Наразі триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.