Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

"Рукавичка"

rukavychka.ua

П'ятниця, 20 січня 2017, 15:58

ЄБРР виділив 135 мільйонів львівській фірмі

"Рукавичка"

Кредит отримала компанія "Львівхолод".

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Сьогодні ТзОВ "ТВК "Львівхолод" та Європейський банк реконструкції та розвитку підписали угоду про надання 135 мільйонів гривень кредиту компанії на розширення мережі продуктових магазинів "Рукавичка".

Завдяки кредиту, строк погашення якого становить 6 років, "Львівхолод" планує відкрити ще 42 нових магазини на території західної України та створити додатково 1000 робочих місць.

За словами директора ЄБРР в Україні Шевкі Аджунера, цей кредит дає можливість групі компаній "Рукавичка", а також іншим підприємствам Львівщини, рости та розвиватися.

"Саме цей проект створює велику кількість робочих місць і генерує великі надходження до бюджету області. Але особливим приводом для радості і гордості є те, що даний проект – наш перший досвід, наше перше фінансування у національній валюті", – додав Шевкі Аджунер.

Як пояснив голова Львівської ОДА Олег Синютка, також департамент економічної політики надасть представництву ЄБРР в Україні перелік пропозицій, які б хотіли реалізувати у рамках партнерства між громадами, бізнесом та ЄБРР.

Нагадаємо, власником ТзОВ "ТВК "Львівхолод" є Богдан Козак, колишній депутат Львівської обласної ради.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.