Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Яворівський район

shoppingpl.com

Понеділок, 23 січня 2017, 15:15

Приватній фірмі дозволили поділити землю на Яворівщині

Яворівський район

Йдеться про 3,6 га у селі Лозино.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки від 20 січня 2017 року.

Відтак, облдержадміністрація погодилася вилучити з користування Яворівського ДГХП "Сірка" земельну ділянку для надання в оренду приватній фірмі.

"Надати дозвіл ПП "Діал – Маркет" на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки площею 3,6 га на дві земельні ділянки орієнтовними площами 0,1800 га та 3,4200 га без зміни виду використання земельної ділянки", – йдеться у розпорядженні.

Ділянка розташована на території Лозинської сільської ради Яворівського району Львівської області.

Наразі фірма має подати на затвердження обласній державній адміністрації розроблену технічну документацію із землеустрою.

Контроль за виконанням розпорядження покладено на заступника голови Львівської ОДА Ірину Гримак.

Як йдеться у єдиному державному реєстяр рі юридичних осіб, ПП "Діал – Маркет" зареєстроване у селі Лозино на Яворівщині, її кінцевими власниками є Крагелунд Могенс та Флеммінг Гойфельдт з Данії, а підприємство займається наданням в оренду й експлуатацію власного чи орендованого нерухомого майна та виробництвом меблів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.