Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

vn.20minut.ua

Понеділок, 23 січня 2017, 15:50

У Золочеві водій іномарки збив пішохода

ДТП

Чоловік отримав переломи та закриту черепно-мозкову травму.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Відтак, ще 20 січня близько 20.00 год на об’їзній дорозі біля Золочева мешканець міста Вінниця, який знаходився за кермом авто «Рено Магнум», не впорався з керування та наїхав на пішохода.

Внаслідок аварії золочів'янин отримав травми і був доставлений у реанімаційне відділення районної лікарні з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, тупа травма живота, закритий перелом лівого передпліччя та травматичний шок.

За цим фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від двохсот до п'ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправних робіт на строк до двох років, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.