Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Михайло Цимбалюк

Прес-реліз,   Вівторок, 24 січня 2017, 16:03

Зарплату педагогам потрібно підвищувати одночасно усім, а не вибірково, – Цимбалюк

Михайло Цимбалюк

Михайло Цимбалюк на своїй сторінці у Фейсбуці нагадав, що згідно з рішенням уряду, з 1 січня цього року українським вчителям вдвічі підвищили заробітну плату.

Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина».

Проте, як додав керівник Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк, ті викладачі, які ведуть спеціальні дисципліни, викладачі профтехучилищ таку надбавку отримають лише з 1 вересня.

«Таке рішення Кабінету Міністрів України є несправедливим щодо інших вчителів. Таким чином влада робить чергову помилку, адже обмежує українських освітян у фінансовій підтримці», – наголошує очільник «Батьківщини» Львівщини. 

Михайло Цимбалюк пропонує якомога швидше підвищити оклади для усіх вчителів, а органам місцевого самоврядування вже почати розробляти механізм дофінансування освітньої галузі.

«Нинішній владі потрібно добре запам’ятати слова Отто фон Бісмарка про те, що війни виграють не генерали, а шкільні вчителі та парафіяльні священики. Й недофінансовувати освітянську галузь в умовах російської агресії на Сході України є неприпустимим», – підсумував Михайло Цимбалюк.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.