Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вирубка дерев

Середа, 25 січня 2017, 11:49

На Львівщині викрили фірму, що незаконно експортувала деревину до Польщі

вирубка дерев

Зловмисники вивезли понад 700 кубометрів дуба, ухилившись при цьому від сплати податків на суму більше, ніж 800 000 гривень.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, два мешканці Львівщини та один волинянин спеціально придбали (перереєстрували право власностітовариство з обмеженою відповідальністю, а також незаконно, на підставі фіктивних документів щодо походження зрізаного лісу, одержали сертифікати про походження лісопродукції.

Відтак, до Польщі зловмисникам вдалось експортувати понад 700 кубічних метрів дуба (еквівалентно 12 вагонам із лісом), а отриманий на рахунки товариства валютний виторг розподілили між собою, ухилившись при цьому від сплати податків на суму більше, ніж 800 000 гривень, що підтверджується висновком держфіскальної служби.

"Бізнесменам" правоохоронці повідомили про підозру у скоєнні злочинів. Наразі триває розслідування.

Нагадаємо, вчора у Львові спіймали колишнього помічника судді, що вимагав від громадян хабарі за закриття справ щодо ДТП та нетверезих водіїв.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.