Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Нацбанк

dt.ua

Середа, 25 січня 2017, 15:49

Нацбанк запровадив нову платіжну систему

Нацбанк

До Реєстру платіжних систем внесено «Платисервіс».

Про це повідомила прес-служба Національного банку України. 

Зокрема, Національний банк узгодив правила внутрішньодержавної платіжної системи «Платисервіс» та видав платіжній організації цієї системи ТОВ «Платисервіс» свідоцтво від 24 січня 2017 року.

Відтак, учасниками платіжної системи «Платисервіс» можуть бути банки України та небанківські фінансові установи, що мають ліцензію на переказ коштів без відкриття рахунків та які на підставі договору з платіжною організацією надають послуги користувачам платіжної системи «Платисервіс» щодо переказу коштів за допомогою цієї системи.

Розрахунковим банком платіжної системи є ПАТ «Акордбанк».

Як зазначили у Нацбанку, платіжна система «Платисервіс» створена для здійснення переказів готівки та безготівкових переказів у національній валюті від фізичних осіб на користь фізичних та юридичних осіб в межах України.

Нагадаємо, усього Нацбанк зареєстрував 22 міжнародні та внутрішньодержавні платіжні системи, із яких 8 платіжних систем, створених банками України, та 14 – небанківськими установами України.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.