Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

банківські махінації

iPress.ua

Середа, 25 січня 2017, 17:55

Працівник одного із львівських банків обікрав клієнтів на 200 тисяч

банківські махінації

Менеджер з обслуговування та кредитування приватних осіб одного з відділень банків привласнив гроші з рахунків клієнтів банку.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Як встановили правоохоронці, банківський працівник у грудні 2015 року та у квітні 2016 року викрав з банку 210 тис грн.

"Маючи логіни та паролі доступу до системи дистанційного обслуговування клієнтів банку, він провів несанкціоновану зміну інформації і в подальшому перерахував гроші з рахунку клієнта банку на свій власний рахунок", – зазначили у поліції.

Зловмисник спочатку він привласнив 10 тис грн, а потім перераховував на свій особистий рахунок ще 200 тис грн.

Менеджеру банку повідомлено про підозру кримінальних правопорушень: за ч.3,4 ст.191 (розкрадання у великих розмірах), ч.1,2 ст.200 (незаконні дії з документами на переказ, платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків, електронними грошима, обладнанням для їх виготовлення), ч.1 ст.361 (несанкціоноване втручання в роботу комп'ютерів), ч.1,3 ст.362 (несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в комп'ютерах, комп'ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) КК України.

Наразі триває досудове розслідування.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.