Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

озеро

Четвер, 26 січня 2017, 16:31

Львівщина отримала 200 тисяч від оренди семи озер

озеро

У облдержадміністрації відбувся аукціон оренди земельних ділянок разом із озерами.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як наголосив директор департаменту екології та природних ресурсів Львівської ОДА Руслан Гречаник, всього на аукціон було виставлено сім водних об’єктів, а під час торгів вартість земельних ділянок збільшилась на 200 % – стартовий розмір річної орендної плати був у 101 157 грн, а ціна продажу зросла до 203 523 грн.

Зокрема, вартість ставка, який розташований на території Добрянської сільської ради Городоцького району площею понад 21 га зріс у три рази – із 33 363 грн до 110 100 грн.

"Більшість переданих ставків перебувають у незадовільному стані. Проте, це не стало перешкодою для орендарів, які погодились виконати роботи з благоустрою та приведення їх до належного гідрологічного та санітарного стану", – зазначив Руслан Гречаник. 

Зазначимо, на аукціон виставили земельні ділянки разом із озерами на території Грушівської сільської ради Дрогобицького району, Добрянської сільської ради Городоцького району, Любельської сільської ради Жовківського району, Никловицької сільської ради Самбірського району, Жужелянської сільської ради Сокальського району.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.