Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівське сміття

П'ятниця, 27 січня 2017, 10:29

У Львові 234 сміттєві майданчики залишаються переповненими

львівське сміття

Загалом зі вчора з міста вивезли 800 тонн відходів.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради, 26 січня з міста було вивезено 800 тонн сміття. З них за допомогою полігонів, визначених Львівською ОДА – 250 тонн.

Станом на ранок перевантаженими є 234 майданчики, це 19%.

Загалом у Львові 1222 сміттєві майданчики, які обслуговують 6 компаній-перевізників: ТзОВ «ДВ-Екосвіт» (202 майданчики), ТзОВ «Санком-Львів» (174), ТзОВ «СпецавтотрансЛьвів» (248), ТОВ «AVE Львів» (327), ЛКП «Львівспецкомунтранс» (204) та ТзОВ «Грінера-Україна» (65).

Нагадаємо, 26 січня на засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій львів'ян запевнили, що сміття з міста готові приймати Дрогобич, Миколаїв, Самбір і Борислав, однак у Львівській міськраді заявили, що мова йде лише про одноразовий вивіз сміття зі Львова, а після цього місто повинне вирішувати пролблему із сміттям самотужки.

Наразі у міськраді не знають, куди вивозитимуть відходи, коли сміттєві майданчики у Львові знову будуть переповнені.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.