Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гроші

ilady.in.ua

П'ятниця, 27 січня 2017, 13:49

На Львівщині викрили підприємця, що привласнив бюджетні кошти

гроші

Підприємець, дописавши в документах додаткові ремонтні послуги, яких насправді не виконували, привласнив понад чверть мільйона гривень. 

Про це повідомила прес-служба Головного управління національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці викрили директора приватного підприємства, котрий, внісши недостовірні відомості у акти про виконані роботи, привласнив бюджетні кошти під час капітального ремонту даху житлового будинку у Новояворівську.

Як встановили поліцейські, керівник підприємства виконував договір підряду, укладений із комунальним підприємством, підписавши акт приймання виконаних будівельних робіт за визначеним кошторисом.

Проте до акту були включені роботи, які не виконувались взагалі або були виконані частково, що підтверджується відповідним висновком будівельно-технічної експертизи.

Внаслідок цього з бюджету безпідставно виплатили 262 тисячі гривень.

У рамках кримінального провадження директору приватного підприємства повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень. Обвинувальний акт скерували на розгляд суду.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.