Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ДТП

verge.zp.ua

П'ятниця, 27 січня 2017, 16:30

На Золочівщині неповнолітній збив пішохода

ДТП

19-річному потерпілому медики діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

Про це повідомила прес-служба Головного управління національної поліції у Львівській області.

Вчора у Золочівський відділ поліції надійшло повідомлення від лікаря центральної районної лікарні про те, що до них за медичною допомогою звернувся 19-річний мешканець одного зі селищ району. Медики діагностували йому закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

Як встановили правоохоронці, 25 січня, близько 20:00 год., хлопець йшов по узбіччю дороги в селищі Поморяни, і на нього наїхав автомобіль ВАЗ, за кермом якого перебував 16-річний мешканець району.

Зі слів неповнолітнього водія, який немає прав на керування транспортними засобами, він взяв автомобіль у свого товариша, щоб покататися.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження. Неповнолітньому, який перебував за кермом автомобіля без водійських прав, загрожує штраф у розмірі 425-850 гривень. Наразі проводиться досудове розслідування.    

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.