Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівське сміття

П'ятниця, 27 січня 2017, 15:10

Гройсман підрахував вартість мандрівок львівського сміття

львівське сміття

Вартість вивезення сміття на полігони області та України обійшлося Львову у понад 100 млн грн.

Про це сьогодні під час свого візиту до Львова повідомив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман.

"За наявною інформацією, витрачено близько 100 млн грн на перевезення сміття по усій країні", – заявив Володимир Гройсман.

За його словами, уряд готовий продовжити надавати підтримку у вирішенні цієї проблеми владі Львова, однак підкреслив, що вона належить до компетенції міської ради.

Також Гройсман наголосив, що Львівська міськрада повинна власним коштом провести рекультивацію та дегарацію Грибович, а також вирішити соціально-економічні проблеми місцевих жителів.

Нагадаємо, на Водохреща депутати Львівської міськради проголосували за створення у кожному районі Львова майданчиків, які функціонуватимуть як станції перевантаження відходів та надання ЛКП "Львівспецкомунтранс" землі на вул. Стрийській, 193 та вул. Шевченка, 327г для перевантаження та брикетування сміття.

У грудні 2016 року депутати міськради виділили додатково 36 млн грн ЛКП "Львівспецкомунтранс" на вивезення сміття з міста, а у вересні ця цифра становила 40 млн грн.

Раніше Варіанти створили карту львівського сміття та підрахували найвіддаленіше від Львова місто України, у яке його вивозили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.