Зміст статті

27 січня 2017олександр ковальчук

Брудна Пантера і Чорний Ведмідь

Трійко жирних тролів на Винниченка розрулює ситуацію з львівським сміттям.

Візит прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з місією порятунку Львова від львівського сміття плавно переріс в обопільно-потрійний тролінг Гройсмана, Садового та Синютки.

Підхід владної трійці до журналістів не віщував після їхнього виснажливого порятунку Львова жодного легковажного тролінгу когось ліворуч, праворуч або обабіч.

Гройсман – попереду, Садовий – праворуч і позаду (за його спиною годинник, який вже нікуди давно не ходить і просто підпирає стіну), Синютка – ліворуч.

Синютку взагалі ніби от-от зняли з хреста лагідні руки. Сумного, але стрункого та вірного солдата Пороха, наче на мить покинула чиясь всемогутня рука.

Але після тролінгу самопомічного слогану "Візьми і зроби" (де Садовий взяв, але не зробив) Синютка більше, ніж втішиться і намагатиметься по-батьківськи розрадити бідного журналіста ліворуч, якому так і не дали чогось запитатися у Гройсмана.

Садового також спочатку розпинали десь неподалік Синютки.

Це тільки згодом, коли Гройсман та Синютка пішли від преси, Садовий розрадився повністю та розродився спічем про сміття, владу та Яворівський район.

На самоті з пресою Садовий почав сповідатися, наче перед Отцем Небесним, і тому швидко зізнався журналістам (з манією до священної місії непомильного викривальництва) у власній несвятості та недосконалості.

Гройсман також не спочатку починає гнати з Садового та його похнюпленого жалем блокадного обличчя.

Але словом за словом, йота за йотою і Гройсман починає дико гнати з Садового.

Садовий, немов онімілий перед батьками школяр, хоче швидко накивати п'ятами, але Гройсман чітко знає той момент, де Садового варто втішити, щоб він сильно не плакав і не дуже зневірився.

Садовий, звичайно, може провинно виправдовуватися і навіть апелювати до християнського обов'язку допомагати зі сміття усім нужденним та убогим.

Але Гройсману оті його театральні вибачення зовсім по давидових лірах. Садовий щось там собі просторікує про космічні кораблі, які борознять Всесвіт, але Гройсман у цей час ще вище, ніж Всесвіт.

Якщо Садовий захоче, той Гройсман на його плачах про нерозуміння з боку центральної влади невимушено залабає сім сорок, аби тільки не слухати ті набридливі садові причитання про блокадну юдоль.

Ось так Гройсман тролить Садового. Брудний Садовий тролить Гройсмана з великого міста. Синютка тролить Садового. Садовий тролить Синютку. Гройсман тролить "візьми і зробити", Садовий тролить "зроби і візьми".

І ніхто навіть не міг собі подумати, що хитрий Гройсман взує хитрішого Садового невтомною суботньою працею.

А десь там, із-за спин трійці тролів намагається визирати поглядом Параска Садового, бо їй періодично пацани затуляють руками та ліктями якщо не рот, то око.

Феміністичні садофіли мають терміново, та що там терміново, мусять негайно оточити Параску (за прикладом трампової Меланки) хештегом #SaveParaska і на тому возрадуватися тілом.

Десь так пацани щось порішали між собою на території Яворівської Сірки, але що про все це має думати простий нарід трохи незрозуміло, бо з-під кущів вже починає вилазити голова Володі Парасюка. І це буде ще той КВН.

Автор: олександр ковальчук

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.