Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

газопостачання

lv.104.ua

Понеділок, 30 січня 2017, 13:27

З лютого тарифи на опалення для підприємств зростуть на 7%

газопостачання

НКРЕКУ планує з лютого 2017 року підвищити тарифи на опалення для підприємств.

Про цеповідомляє РБК-Україна.

Відтак, Національна комісія регулювання енергетики і комунальних послуг планує збільшити з 1 лютого середньозважений тариф на теплову енергію для промислових споживачів.

Зокрема, тарифи на опалення пропонується підвищити на 7,5%, або на 102,46 гривень/Гкал, до 1 471,56 гривень/Гкал, порівняно з діючими у січні тарифами.

Також планується збільшити тарифи на централізоване гаряче водопостачання для юридичних осіб. Таким чином, для більшості споживачів тариф на теплову енергію планується збільшити на 7,1% (на 100,46 гривень/Гкал) до 1 508,47 гривень/Гкал.

Як пояснили у Нацкомісії, збільшення тарифів пов'язане зі зростанням ціни на природний газ. За їхніми розрахунками ціна на природний газ, як товар для виробників теплової енергії, у лютому складе 7 822,7 гривень/тис. куб.м, що на 11,4% більше ніж у січні.

Нагадаємо, у грудня 2016 року Нацкомісія підвищила тарифи на тепло для бюджетників і підприємств у середньому на 22%.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.