Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Надсянський парк

ua-travel.info

Вівторок, 31 січня 2017, 15:41

У 2017 році три ландшафтні парки Львівщини отримають вісім мільйонів

Надсянський парк

Облрада прийняла програму діяльності регіональних ландшафтних парків Львівщини на 2017-2021 роки.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів із сесії Львівської обласної ради.

Сьогодні на сесії Львівської обласної ради депутати затвердили Обласну програму забезпечення діяльності регіональних ландшафтних парків  Львівщини на 2017 – 2021 роки.

Це рішення підтримали 64 депутати.

Відтак, Програму прийняли для забезпечення діяльності регіональних ландшафтних парків "Надсянський", "Равське Розточчя", "Верхньодністровські Бескиди", загальна площа яких становить 474 тис га.

"Загальна сума фінансування адміністрацій парків на 2017 рік становить 1006,9 тис грн. Це кошти виключно на утримання адміністрацій – оплата праці та відрахування, оплата комунальних платежів", – йдеться у інформаційній довідці до Програми.

Обсяг фінансування Програми визначатиметься щорічно при затвердженні обласного бюджету. Щодо фінансування на 2017 рік, то 896,9 тис грн депутати виділили з обласного бюджету, а 110 тис грн адміністрації парків повинні отримати від надання платних послуг.

Контроль за виконанням рішення покладжено на постійну комісію обласної ради з питань екології, природних ресурсів та рекреації, а голова Львівської ОДА Олег Синютка має щорічно інформувати облраду про стан виконання цієї Програми.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.