Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівські маршрутки

Четвер, 2 лютого 2017, 17:10

На Львівщині перевірять діяльність перевізників

львівські маршрутки

Синютка створив робочу групу, яка перевірятиме львівських перевізників щодо дотримання закону.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки від 1 лютого 2017 року.

"Створити робочу групу з реалізації Плану спільних загальнодержавних заходів здійснення державного контролю за автомобільними перевізниками, що надають послуги з перевезення пасажирів на таксі з порушенням вимог законодавства про автомобільний транспорт у Львівській області", – йдеться у розпорядженні.

Робоча група має щоквартально надавати інформацію обласній держадміністрації про проведену роботу.

Головою робочої групи Синютка призначив в.о. директора департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку облдержадміністрації Романа Кокотайла, його заступником став Роман Бойко, заступник начальника відділу державного контролю та нагляду за безпекою на транспорті управління Укртрансбезпеки у Львівській області.

Секретар робочої групи – головний спеціаліст відділу організації автомобільних пасажирських перевезень управління транспорту департаменту дорожнього господарства, транспорту та зв’язку облдержадміністрації Роман Жук.

До складу цієї робочої групи також увійшли: головний державний ревізор-інспектор правління податків і зборів ГУ ДФС у Львівській області Ігор Громада, голова вільної профспілки автомобілістів України у Львові Сергій Кабанов, заступник начальника чергової служби УПП у Львові департаменту патрульної поліції Національної поліції України Любомир Курка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.