Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

львівське сміття

Четвер, 2 лютого 2017, 15:23

Сміття з Франківського району Львова вивозитимуть три компанії

львівське сміття

Йдеться про «СпецавтотрансЛьвів», «AVE Львів» та «Львівспецкомунтранс».

Про це повідомила пре-служба Львівської міської ради.

Як заявили у Франківській районній адміністрації, конкурс на вивезення сміття з Франківського району Львова виграли ТзОВ «СпецавтотрансЛьвів» та ТОВ «AVE Львів», а також діючою залишається угода з ЛКП «Львівспецкомунтранс».

«На сьогодні у нашому районі є 256 сміттєвих майданчиків. З них 45% обслуговуватиме компанія ТОВ «AVE Львів», 45% ТзОВ «СпецавтотрансЛьвів» та 10% ЛКП «Львівспецкомунтранс», – наголосив голова Франківської РА Тарас Гнида.

Нагадаємо, у місті тривав конкурс на визначення перевізника щодо вивезення сміття у 5 районах. ТзОВ "«Грінера Україна» виграла конкурс на вивезення сміття у Галицькому районі Львова. До цього з центру відходи вивозила компанія «AVE Львів».

 

Додамо, нещодавно за фактом зловживання чиновниками Львівської міськради при проведенні конкурсу на вивіз сміття у Галицькому районі міста відкрили кримінальну справу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.