Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Ексгібіціонізм

Livejournal Кості Смолянінова

П'ятниця, 3 лютого 2017, 16:30

У Львові спіймали чоловіка, що намагався розбещувати дітей

Ексгібіціонізм

50-річний чоловік кілька днів переслідував малолітніх дівчаток у Горіховому гаю.

Про це повідомила патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Facebook.

Вчора, близько 15:00 год., із парку "Горіховий гай" до поліцейських надійшов виклик від 9-річної дівчинки. Вона повідомила, що до неї та її подружок чіпляється невідомий чоловік.

Інспектори швидко прибули на місце, де їх зустріли заплакані дівчата 8-10 років. Разом із дітьми була мама однієї з дівчат. Неповнолітні розповіли, що невідомий чоловік жестами покликав їх до себе, оголив статеві органи та почав кидати їм гроші.

Дівчата також зауважили, що згаданий чоловік вже кілька днів поспіль переслідує їх у Горіховому гаю. Разом із дітьми патрульні впіймали зловмисника, який, побачивши поліцейських, намагався втекти.

При поверхневій перевірці у 50-річного чоловіка знайшли візитки із зображенням оголених жінок та їхніми контактами.

Присутня мама написала заяву на підозрюваного. Справу кваліфікували за статтею 156 ч.2 Кримінального кодексу "Розбещення неповнолітніх". Карається позбавлення волі терміном від 5 до 8 років.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.