Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Освіта

intellect-school.kiev.ua

Вівторок, 14 серпня 2012, 10:50

Тільки 86% учнів Львівщини забезпечені гарячим харчуванням у школах

На даний момент лише 86% учнів шкіл Львівської області забезпечені гарячим харчуванням, робота над повним забезпеченням все ще ведеться.

Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Цього року до перших класів шкіл будуть зараховані 25 644 дітей шестирічного віку, що на 846 більше, ніж торік.

Львівська облдержадміністрація обіцяє вирішити проблему із гарячим харчуванням для школярів вже до 1 вересня.

«Здоров'я дітей – це пріорітет нашої роботи. До 1 вересня усі школи області повинні бути забезпечені безпербійним гарячим харчуванням», – зазначено у повідомленні.

Водночас поки є проблема щодо забезпечення гарячим харчуванням школярів з окремих населенних пунктів Львівщини – наразі можливість отримувати гаряче харчування мають лише 86% учнів шкіл області.

Михайло Костюк доручив профільним управлінням та відповідним структурам облдержадміністрації знайти можливість організувати гаряче харчування в усіх школах Львівщини.

«Здоров'я дітей – це пріорітет нашої роботи. До 1 вересня усі школи області повинні бути забезпечені безпербійним гарячим харчуванням», - наголосив голова Львівської ОДА.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.