Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

дороги на Львівщині

Середа, 8 лютого 2017, 12:10

Дороги Самбірщини обійшлися у 80 мільйонів

дороги на Львівщині

Минулого року у ремонт доріг загального користування у Самбірському районі вклали понад 86 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Як заявив голова Самбірської РДА Микола Фрей, у 2016 році відремонтували 25,3 км доріг на 16 напрямках.

Кошти залучили із таких джерел як державний бюджет, обласний і місцеві бюджети та від перевиконання митних надходжень.

"28,2 млн грн скерували на ремонт дороги Львів – Самбір – Ужгород, 14 млн грн – на ремонт автодороги Чернихів – Максимовичі та 8 млн грн – на ремонт автошляху Самбір – Мостиська – Борислав. Також 5,8 млн грн вклали у реконструкцію дороги Кружики – Нагірне, 3,9 млн грн – у ремонт автошляху Звір – Лукавиця, 3,6 млн грн – у дорогу Нагірне – Звір та по 3 млн грн – на реконструкцію шляхів Дроздовичі – Міженець – Бісковичі та Рогізне – Бірчиці", – наголосив Микола Фрей.

За його словами, за кошти субвенції з державного бюджету на розвиток об'єднаних територіальних громад також провели ремонт вулиць в селах Лукавиця, Лопушно, Монастирець, Купновичі, Луки, Загір’я, Чуква та смт. Дубляни.

А за кошти місцевих бюджетів – ремонти доріг в Новому Калинові, Рудках, Чайковичах, Новосілки Гостинні, Хлопчицях, Стрілковичах, Михайлевичах.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.