Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівське сміття

Середа, 8 лютого 2017, 14:58

Львів знову потопає у смітті

львівське сміття

Львівська міськрада не знає, куди вивозити львівське сміття.

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Як наголосив сьогодні під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий, полігони у Львівський області, які приймали ТПВ зі Львова після доручення голови Львівської ОДА Олега Синютки, зараз не дуже погоджуються на співпрацю. 

«Кожен день зі Львова треба вивезти 550 – 600 тонн відходів. Ті полігони, які активно приймали сміття в той час, коли був меседж від обласної комісії, зараз не мають дуже великого бажання для продовження співпраці», – заявив Андрій Садовий.

За його словами, місто немає угод, підписаних на довгий період з тими чи іншими полігонами України та області.

«Ми маєм постійні складності кожного дня, тому що одні полігони відмовляються, шукають наші перевізними інші полігони», – додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, у січні за результатами засідання обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій протягом тижня сміття зі Львова вивезли у Дрогобич, Миколаїв, Самбір та Борислав. За це Львівська міськрада виділила з бюджету розвитку 431 800 грн.

Також нещодавно Каховка, що на Херсонщині, вирішила прийняти 200 кубічних метрів сміття зі Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.