Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

спортмайданчик

П'ятниця, 10 лютого 2017, 11:48

Спортивні ГО Львова отримають три мільйони

спортмайданчик

Львівські депутати прийняли програму надання фінансової підтримки ГО та дитячо-юнацьким спортивним школам на 2017-2020 роки.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора на сесії Львівської міськради депутати затвердили програму надання фінансової підтримки громадським організаціям та дитячо-юнацьким спортивним школам, підпорядкованим громадським організаціям, на проведення спортивних заходів на 2017-2020 роки.

Зокрема, програма передбачає щорічне оголошення конкурсу, учасники якого зможуть отримати кошти з бюджету Львова на реалізацію спортивних заходів у місті.

У 2016 році на цю програму було виділено 1,808 млн грн, а конкурсна комісія обрала 100 ГО. Цьогоріч депутати виділили 3 млн грн.

Кошти з міського бюджету надаються на: витрати на поліграфічні послуги, виготовлення візуальних матеріалів, оренду місць для проведення спортивних заходів, нагороджувальну атрибутику, оренду спортивного інвентарю, канцтовари, технічне забезпечення, харчування суддів та спортсменів, сувенірну продукцію, онлайн-трансляцію змагань.

Зазначимо, програму прийняли для створення сприятливих передумов для розвитку громадських організацій спортивного профілю, надання їм матеріально-фінансової підтримки на проведення спортивних заходів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.