Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівська міськрада

П'ятниця, 10 лютого 2017, 14:17

У Львівській міськраді облаштують дитячу кімнату

Львівська міськрада

У цій кімнаті дітей можуть залишити відвідувачі, депутати та працівники міськради.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Сьогодні виконавчий комітет міськради затвердив порядок тимчасового перебування дітей у дитячій кімнаті, яка функціонує при Центрі надання адміністративних послуг. 

«Сам порядок передбачає знаходження дитини на території дитячої кімнати не більше 2-ох годин. Також затверджено бланк заяви, згідно якої дитина лишається у дитячій кімнаті, з контактами і зобов’язаннями про догляд дитини. Кімната призначена для дітей, віком від 3 до 7 років», – наголосила директор департаменту адміністративних послуг міськради Валентина Бартошик.

За її словами, одночасно у кімнаті може перебувати не більше 7 дітей. Якщо після 2-ох годин батьки не забирають дітей, то інформацію передають до поліції.

«Для дітей у такій кімнаті передбачені творчі заняття під наглядом спеціалізованого вихователя. Перебування інших відвідувачів на території дитячої кімнати є забороненим. Також категорично заборонено приносити з собою у кімнату їжу», – додала Валентина Бартошик.

Нагадаємо, дитяча кімната знаходитимется у приміщенні, яке до вчора займало управління туризму міськради. 10 лютого депутати міськради переселили управління у приміщення 1 комунальної поліклініки на вул. Руській.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.