Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

опалювальний сезон

5.ua

Понеділок, 13 лютого 2017, 11:14

Цього опалювального сезону субсидії залишать без змін

опалювальний сезон

Уряд не перераховуватиме субсидії за новими нормативами до кінця опалювального сезону.

Про це повідомляє РБК-Україна.

Як заявив міністр соціальної політики Андрій Рева, оо кінця опалювального сезону перерахунку вже затверджених субсидій не буде, незважаючи на рішення уряду знизити нормативи споживання газу, що набуде чинності з 1 травня.

"Рішення набуває чинності з 1 травня 2017 року. На тих субсидіях, які людям сьогодні призначено, воно ніяким чином не відобразиться, тому що перерахунку субсидій за новими нормативами до кінця опалювального сезону не буде", –зазначив Андрій Рева.

За його словами, за результатами обстеження, проведеного минулого року щодо опалювального сезону, то було виявлено завищення нормативів зі споживання газу.

"Люди споживали 5,3 кубічних метрів газу на квадратний метр площі на місяць, тоді як норма становила 7 кубічних метрів газу на квадратний метр площі, на одного", – додав Андрій Рева.

Відтак, утворилася переплата з субсидії, тобто держава спожила за субсидією більше, ніж було спожито загалом, – 14,5 млрд гривень.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.