Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

обласний шкірно-венеричний диспансер

niceplace.com.ua

Вівторок, 14 лютого 2017, 13:01

Львівська облрада ліквідувала Львівський шкірно-венерологічний диспансер

обласний шкірно-венеричний диспансер

Депутати облради проголосували за реорганізацію шкірно-венерологічної служби у Львівській області: скоротять 42 працівників.

Про це повідомляє кореспондент Варіантів з сесії Львівської обласної ради.

Сьогодні депутати облради проголосували за ліквідацію КЗ ЛОР "Львівський шкірно-венерологічний диспансер №2", що на вул. Замарстинівській, 83, через приєднання його до обласного комунального шкірно-венеричного диспансеру на вул. Є. Коновальця, 1 у Львові. Це рішення підтримали 57 депутатів.

"Об'єктивної статистики шкірно-венерологічних захворювань в Україні взагалі немає, адже такі захворювання зазвичай лікують приватні клініки. Немає жодного сенсу далі утримувати такий великий стаціонар", – заявила в.о. директора департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Ірина Микичак.

За її словами, частину працівників закладу перепрацевлаштують, звільнять тих, хто досяг пенсійного віку, хоча частину з них теж можуть працевлаштувати.

Відтак, після об'єднання обласний комунальний шкірно-венеричний диспансер перейменують у КЗ ЛОР "Львівський обласний шкірно-венерологічний диспансер" та, як додала Микичак, скоротять близько 42 медпрацівників.

Також Ірина Микичак наголосила, що департамент охорони здоров’я наполягатиме, щоб після реорганізації приміщення шкірно-венерологічного диспансеру залишили у медичній галузі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.