Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

kopychyntsi.info

Вівторок, 14 серпня 2012, 14:19

Курпіль назвав КОД дискусійним клубом

Кандидат в народні депутати Степан Курпіль назвав Комітет опору диктатурі дискусійним клубом, який не повинен спекулювати на висуненні кандидатів в народні депутати від об’єднаної опозиції.

Про це він заявив сьогодні, 14 серпня, на бліц-дебатах зі своїм суперником в Сокальському виборчому окрузі – самовисуванцем Володимиром В’язівським. 

“Комітет опору диктатурі не є навіть громадською організацією. Це дискусійний клуб, тому він не несе ніякої відповідальності і не є суб’єктом виборчого права. Кандидатів у депутати висувають політичні партії, або ще є метод самовисунення. Тому я би не став спекулювати на Комітеті опору диктатурі, оскільки таких повноважень щодо виснунення цей дискусійний клуб не має”, – заявив Курпіль.

“Об’єднана опозиція є одна – це об’єднана опозиція ВО “Батьківщина”. Є ще одна чітко окреслена політична сила – це Всеукраїнське об’єднання “Свобода”. Більше опозиційних сил я на даний момент не бачу”, – сказав Курпіль.

Так він відреагував на заяву В’язівського про те, що той зніме свою кандидатуру, якщо громадські обговорення віддадуть перевагу іншому кандидату. При цьому В’язівський наголосив, що така процедура відбору кандидатів є розроблена Комітетом опору диктатурі.

Курпіль також повідомив, що його не запрошували в КОД на процедуру "люстрації". 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.