Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

марихуана

rian.com.ua

Четвер, 16 лютого 2017, 10:19

У Самборі поліцейські виявили марихуану у неповнолітніх

марихуана

У дівчат віком 12, 14 та 16 років знайшли саморобний пристрій для вживання наркотичних засобів, а також пакет із марихуаною.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У вівторок увечері, 14 лютого, у Самбірський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з помешкань багатоквартирного будинку хтось галасує, створюючи незручності сусідам.

Виїхавши на місце події, група реагування патрульної поліції виявила в квартирі трьох дівчат віком 12, 14 та 16 років. Правоохоронці встановили, що квартиру винаймає старша з них, яка навчається у коледжі.

Під час огляду помешкання, поліцейські виявили на столі в кімнаті саморобний пристрій для вживання наркотичних засобів, а також пакет з речовиною рослинного походження, схожою на марихуану.

У присутності понятих речовину правоохоронці вилучили та відправили на експертизу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Батьків дівчат притягнуть до адміністративної відповідальності за невиконання своїх обов'язків щодо вихавання дітей.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.