Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівщина

Четвер, 16 лютого 2017, 11:54

На Львівщині продовжили термін прийому заявок на конкурс регіональних проектів

Львівщина

Проекти прийматимуть до 15 березня.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Вчора регіональна комісія з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку вирішила оголосити додаткові конкурси для інвестиційних програм і проектів, які можуть реалізовуватися за кошти державного фонду регіонального розвитку.

Зокрема, йдеться про чотири нових напрямки: розвиток спортивної інфраструктури; енергоефективність державних і комунальних навчальних закладів; енергоефективність державних і комунальних медичних закладів; розбудова мережі сервісних центрів надання адміністративних послуг.

Кінцевий термін подання заявок – 15 березня 2017 року.

Члени комісії також продовжили до 15 березня подання заявок щодо основного конкурсу, який тривав до 30 грудня 2016 року.

Нагадаємо, цього року Львівська область подала 267 інвестиційних проектів, які фінансуватимуться з ДФРР, обсяг якого складає 166,6 млн грн.

Найбільше проектів подав Пустомитівський район – 31, Жовківський – 27, Старосамбірський – 18, Самбірський – 24. Більшість поданих проектів від Львівщини, які оприлюднені на сайті міністерства, стосуються ремонту шкіл та народних домів, вуличного освітлення, дитячих майданчиків.

Також 30% коштів цьогорічного ДФРР мають спрямувати на спорт, енергоефективність та медицину.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.