Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Вибори 2012

Вівторок, 14 серпня 2012, 16:33

Снєгирьов висуватиметься у нардепи на Львівщині через конфлікт з Об’єднаною опозицією на Луганщині

Кандидат у народні депутати у в.о. №118 (Личаківський район) м. Львова Дмитро Снєгирьов, який є колишнім головою Луганської обласної організації ВО “Свобода” розповів, що виступатиме кандидатом в народні депутати на Львівщині через конфлікт із Об’єднаною опозицією в себе на батьківщині.

Про це він повідомив сьогодні, 14 серпня, на прес-конфеції з представлення своєї виборчої програми. 

За словами Снєгирьова, луганські націоналісти звертались до Об’єднаної опозиції на Луганщині з проханням дозволити їм висувати своїх кандидатів у третині округів (4-х з 12), однак отримали відмову.

“Розуміючи, що Луганщина є непрохідною для Об’єднаної опозиції, ми пропонували їм віддати нам третину округів - закрити їх своїми спостерігачами, відповідно забезпечити виборчий процес і не дати можливості Партії регіонів фальсифікувати момент виборчих перегонів”, – розповів Снєгирьов.

Він також додав, що на чолі Луганської обласної організації ВО “Батьківщина” перебуває колишній прес-секретар Наталії Королевської - Ірина Вєрігіна, що нівелює саму ідею опозиційних сил.

“Погодьтеся, доволі дивно, коли Королевську виключають з БЮТу за співпрацю з Партією регіонів, а Луганську обласну організацію “Батьківщина” очолює людина, яка є є її колишнім прес-секретарем”, – заявив Снєгирьов.

Нагадаємо, колишній голова Луганської обласної організації ВО “Свобода” Дмитро Снєгирьов висуватиметься кандидатом в народні депутати у в.о. №118 Львова. Повний список кандидатів у народні депутати на Львівщині можна подивитися тут.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.