Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Львівобленерго

П'ятниця, 17 лютого 2017, 10:56

Мінрегіонбуд напрацював заходи із економії енергії

Львівобленерго

Сьогодні в Україні ввели надзвичайний стан у енергетиці.

Про це повідомила прес-служба Міністерства регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України.

За словами віце-прем’єр-міністра – міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубко, визначені головні завдання в рамках антикризових заходів з подолання негативних наслідків блокади перевезень вугілля антрацитової групи.

«Прийняте рішення про встановлення граничного споживання електричної потужності в період з 8 до 22 години доби. Інструкції про складання і застосування графіків щодо зниження електроспоживання розроблені і направлені в регіони», – зазначив Геннадій Зубко

Зокрема, промисловим підприємствам запропоновано максимально перенести робочі зміни на нічні години доби та знизити навантаження в період з 8 до 22 години мінімум на 10%, а також підприємства мають використовувати власні джерела живлення.

«Найголовніше – маємо забезпечити надійне безперебійне електро- та теплопостачання навчальних та лікувальних закладів. Якщо завдяки вжитим заходам не будуть перевищуватись граничні величини споживання електричної потужності, які встановленні кожній області, графіки відключення електричної енергії для цих областей застосовуватись не будуть», – додав Геннадій Зубко.

Нагадаємо, 15 лютого в Україні запровадили надзвичайний стан у сфері енергетики. Мінрегіонбуд доручив головам ОДА та обленерго розробити графіки зменшення енергоспоживання у пікові години.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.