Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

об'єднані громади

П'ятниця, 17 лютого 2017, 11:35

На Львівщині створять чотири нові об'єднані громади

об'єднані громади

Йдеться про Новороздільську, Кам’янко-Бузьку, Великомостівську та Бібрську громади.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Відтак, документи на отримання висновку відповідності проектів рішень Конституції та законам України подала у Львівську ОДА Новороздільська міська рада. Погодилися на об’єднання у Новороздільську міську об’єднану територіальну громаду дали Новороздільська міська рада, Берездовецька, Горішненська і Станковецька сільські ради. 

Також у Кам’янко-Бузьку міську ОТГ мають об’єднатися Кам’янко-Бузька міська рада та Батятицька, Зубівмостівська, Стрептівська, Прибужанівська сільські ради.

Подання до Львівської ОДА готують й у Великомостівській міській раді, разом з якою об’єднуються Двірцівська, Бутинська та Реклинецька сільські ради.

Окрім того, продовжується формування Бібрської міської громади. До неї увійдуть Великоглібовицька, Ланівська, Романівська, Свірзька, Стрілківська
Суходільська сільради Перемишлянського району та Соколівська сільрада Жидачівського району.

Нагадаємо, на Львівщині уже функціонує 22 об’єднані територіальні громади. Ще три громади будуть утворені у квітні цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.