Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пожежа

lviv.mns.gov.ua

П'ятниця, 17 лютого 2017, 11:54

У Львові виникла пожежа у квартирі: постраждало троє людей

пожежа

Засили пожежу в квартирі на вул. Є. Патона 30 рятувальників, а мешканців будинку евакуювали.

Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС України у Львівській області.

Сьогодні о 05:40 год до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в квартирі на 3-му поверсі 5-поверхового будинку у Львові на вул. Є. Патона, 23.

На момент пожежі у квартирі перебував власник разом із своїм товаришем. Чоловіки самостійно покинули задимлену квартиру, однак власник помешкання отруївся продуктами горіння. 

Пожежа спричинила сильне задимлення, а токсичний дим розповсюдився на сходову клітку та поширився на вверхні поверхи. У результаті отруїлися димом та втратили свідомість ще двоє людей, які проживали поверхом вище. Рятувальники винесли постраждалих на свіже повітря та передали медикам. 

Також з будинку евакуювали 5 мешканців, адже полум’я від пожежі виходило за межі квартири та могло перекинутися на сусідні. Рятувальники гасили пожежу зсередини та зовні будівлі, за допомогою колінчастого автопідйомника.

Вогонь знищив речі домашнього вжитку на площі 20 кв.м, двоє дверей і вікно. Окрім цього, було пошкоджено облицювання стін на площі 30 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 30 рятувальників та 7 одиниць спецтехніки, а причина виникнення займання наразі встановлюється.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.