Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Львівобленерго

loe.lviv.ua

Понеділок, 20 лютого 2017, 10:53

Шість сіл Львівщини та частина Львова залишилися без світла

Львівобленерго

Вихідними у Франківському районі Львова та декількох районах області трапилися аварії на у електропостачанні.

Про це повідомляє департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

Вчора в селі Гірник, що підпорядковуєтьчя Червонограду, сталачя аварія у електропостачанні. О 14:00 год цього ж дня аварійна бригада Шахтного РЕМ "Львівенерго" відновила електропостачання.

У Перемишлянському районі  близько 07:30 год у Бібрці внаслідок пошкодження електроопори ПЛ-0,4 кВ легковим авто, тимчасово було припинено електропостачання споживачів на вулицях: Галицька; Глібовецька; Козацька; Сонячна.

У Франківському районі Львова о 10:10 год в результаті пошкодження підземного силового кабелю тимчасово без електропостачання залишилось 6 вулиць: вул.Володимира Великого; вул.Глибока; вул.Київська; вул.Левинського І.; вул.Наукова; вул.Симоненка.

На Сокальщині о 11:35 год внаслідок аварії на лінії електропередач ПЛ-0,4 кВ (обрив дротів), тимчасово без електропостачання залишились споживачі села Гута.

У Жовківському районі о 12:36 год внаслідок пошкодження ПЛ-0,4 кВ тимчасово без електропостачання залишилось 3 села: Думичі; Підлісся; Погарисько.

Станом на сьогодні електропостачання відновлено в повному обсязі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.