Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

пункт пропуску

dpsu.gov.ua

Понеділок, 20 лютого 2017, 14:30

Держприкордонслужба розробила інтерактивну карту пунктів пропуску

пункт пропуску

На сайті Держприкордонслужби запрацював сервіс, де можна дізнатись завантаженість пунктів пропуску.

Про це повідомила прес-служба Державної служби України.

Відтак, на офіційному веб-сайті Держприкордонслужби запрацював оновлений сервіс, на якому можнаознайомитися зі станом завантаженості пунктів пропуску на кордоні.

На інтерактивній карті позначені пункти пропуску та різними кольорами стан їх завантаженості на виїзд з України. Вся інформація оновлюється кожні три години.

"Натискаючи позначку пункту пропуску громадяни мають можливість дізнатися про час його роботи, кількість легкових і вантажних авто перед ППр, а також швидкість оформлення легкових автомобілів за годину. Окремі пункти пропуску також доповнені зображенням з камер відеоспостереження", – зазначили у Держприкордонслужбі.

Також, якщо час очікування становить не більше однієї години, то значок пункту пропуску позначений зеленим кольором. Синій колір на карті характеризує середній стан завантаженості, де час очікування авто – до 2-х годин. А якщо завантаженість висока та час очікування автівок складає більше 2-х годин це – червоний колір.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.