Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

інвестиції у Львівщину

Понеділок, 20 лютого 2017, 18:28

У 2016 році Львівщина організувала 10 промо-турів для потенційних інвесторів

інвестиції у Львівщину

У області побували підприємці з Латвії, Саудівської Аравії, Чехії.

Про це заявила сьогодні начальник управління туризму та курортів Львівської ОДА Наталія Табака, звітуючи про діяльність управління у 2016 році, як повідомляє прес-служба Львівської ОДА.

За її словами, минулого року управління туризму взяло участь у 15 виставкових і презентаційних заходах. Серед них – "ІМТМ 2016" (Ізраїль), турецько-український бізнес-форум (Туреччина), українсько-словацький бізнес-форум (Словаччина), міжнародний форум індустрії туризму і гостинності (Львів), "У гості до українців" (Київ) тощо.

"Крім того, минулого року організували 10 промо-турів Львівщиною для журналістів і представників бізнесу з Латвії, Саудівської Аравії, Чехії, Словаччини, Казахстану, Кореї, Польщі, Вірменії та України", – наголосила Наталія Табака.

Серед туристичних заходів у області провели: всесвітній день туризму, велопробіг та сходження на гору Високий Верх, еко-акція в Славському, фестиваль меду у Меденичах, свято хліба в Борині, кінофестиваль "Корона Карпат", фестиваль активного велосипедного туризму.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.