Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Громадські організації

russian.kiev.ua

Середа, 15 серпня 2012, 09:12

Керівник Російського товариства ім.Пушкіна отримав нагороду Росспівробітництва в Україні

11 серпня у Львові керівник Представництва Росспівробітництва в Україні Костянтин Воробйов вручив керівнику Російського товариства ім. О.пушкіна Олегу Лютикова Почесний знак Федерального агентства «За дружбу і співробітництво» і передав йому вітальну адресу керівника Росспівробітництва К. Косачова, в якому йдеться про великий вклад цієї найстарішої на Україну організації та інших авторитетних російськомовних об'єднань Львівської області «у справу зміцнення зв'язків російських співвітчизників з історичною Батьківщиною, збереження російської мови, культури і традицій».

К. Воробйов підкреслив важливість консолідації організацій російських співвітчизників, що проживають на Україні. «Це особливо актуально сьогодні, в умовах розвитку в країні політичної кампанії у зв'язку з майбутніми восени виборами до Верховної Ради, - зазначив К. Воробйов. - Цього вимагає і непроста обстановка, що складається в західних регіонах України після недавнього ухвалення закону про державну мовну політику ».

У заході взяли участь керівник Представництва Росспівробітництва в Україні Костянтин Воробйов, Генеральний консул Росії у Львові Олег Астахов, заступник директора РЦНК в Києві Олександр Урбан.

Джерело: Русские на Украине

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.