Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Садовий і Гройсман

Четвер, 23 лютого 2017, 18:28

Садовий грає з Гройсманом у пінг-понг ділянкою під сміттєзвалище

Садовий і Гройсман

Андрій Садовий чекає від уряду надання нової ділянки для облаштування майбутнього полігону ТПВ, яка б відповідала усім стандартам та мала необхідні документи.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, місто готове облаштувати полігон за свої кошти, однак уряд повинен виділити під це земельну ділянку, яка б відповідала усім стандартам та мала необхідні документи.

"Ми очікуємо, що найближчим часом державні органи влади покажуть нам ділянку з документами, зі всіма дозволами, де можна полігон облаштувати для частини районів області та міста Львова. Ми готові за міські кошти такий полігон облаштувати", – наголосив Андрій Садовий.

За його словами, Львівська ОДА попередньо дали завдання інститутам подивитись, яка ділянка в межах області може підійти під будівництво сміттєпереробного комплексу.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Володимир Гройсман звернувся до голови Львівської ОДА Олега Синютки з проханням допомогти Садовому вибрати іншу ділянку замість землі на території Яворівської "Сірки", яка, як встановили експерти, не підходить під полігон та завод з переробки відходів.

Зазначимо, у січні прем'єр-міністр Володимир Гройсман дав доручення облдержадміністрації передати місту земельну ділянку на території колишніх гірничо-хімічних підприємств Яворівського ДГХП "Сірка".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.