Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ВО "Батьківщина"

Прес-реліз,   Понеділок, 27 лютого 2017, 10:48

На Львівщині обрали ще одного голову районного партосередку

ВО "Батьківщина"

У Жидачеві під час партійної конференції голів первинних організацій району очільником партосередку обрали Ольгу Грушинську, яка понад півроку виконувала обов’язки голови.

Як повідомляє прес-служба «Батьківщини» Львівщини, за нового керівника парторганізації району делегати конференції проголосували одноголосно.

Перший заступник голови Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Галина Козак наголосила, що на місцях для партії важливо мати сильних, натхненних керівників, які зможуть об’єднати навколо себе достойних людей.

«Необхідно, щоб тут, на місцях, люди розуміли, що партія ВО «Батьківщина» обстоює інтереси кожного українця. Непідйомні тарифи на компослуги, намагання нинішньої влади розпродати землю – ці проблеми болять українців… Наша політична сила має свою програму розвитку країни і про неї важливо розповідати суспільству», – розповіла Галина Козак.

У конференції також взяли участь голова фракції ВО «Батьківщина» у Львівській облраді Юрій Гудима та секретар контрольно-ревізійної комісії обласної парторганізації Богдан Рабешко. 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.