Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

бруківка

Понеділок, 27 лютого 2017, 14:42

Із кінцевої зупинки травмая на Сихів крали бруківку

бруківка

32-річний львів'янин, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, хотів поцупити бруківку із недобудованої кінцевої зупинки трамвая №8.

Про це повідомила патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Facebook.

Вчора вдень до поліцеських надійшло повідомлення про те, що на проспекті Червоної Калини невідомі особи вантажать бруківку в автомобіль.

Прибувши на місце події, патрульні побачили двох осіб, які стояли біля автомобіля Mercedes-Benz Sprinter. В цей момент один із чоловіків почав тікати від мікроавтобуса, інший  сів за кермо.

Згодом чоловіки зізналися інспекторам, що справді вантажили в автомобіль бруківку з будівельного майданчику кінцевої зупинки сихівського трамвая.

Також поряд із припаркованим мікроавтобусом патрульні побачили зламану дитячу гойдалку зі слідами жовтої фарби, а в автомобіля був пошкоджений бампер та корпус. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Сам водій мікроавтобуса Mercedes-Benz Sprinter був весь в болоті та з явними ознаками алкогольного сп’яніння: драґер показав 2,15 проміле алкоголю у крові чоловіка.

На 32-річного водія автомобіля склали протоколи за керування транспортним засобом у нетверезому стані та за скоєну ДТП. Справу щодо крадіжки бруківки розглядають слідчі.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.