Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

хабар

tsn.ua

Понеділок, 27 лютого 2017, 16:59

У Львові судитимуть лікаря-хабарника

хабар

Головного лікаря Львівської обласної клінічної лікарні спіймали на хабарі у 6 тис грн.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Відтак, прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт щодо заступника головного лікаря з медичної частини Львівської обласної клінічної лікарні, якого було затримано за хабарництво у листопаді 2016 року.

Зокрема, медик вимагала 6 тис грн від мешканки області гроші за прийнятті її на лікування та формування медичної документації.

Як з'ясували у прокуратурі, лікар налагодила механізм отримання хабарів від родичів пацієнтів за прийняття рішення про госпіталізацію хворих у відділення хронічного гемодіалізу.

Ще у травні 2014 року вона отримала 300 доларів за переведення пацієнта з нічного режиму надання процедури гемодіалізу на денний. Крім того, у травні 2016 року хабарниця за 5 тис грн винесла на засідання комісії з відбору хворих для проведення ниркової замісної терапії питання про надання хворому процедури гемодіалізу.

Усі матеріали скеровано до Личаківського районного суду Львова.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.