Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ростислав Замлинський

Середа, 1 березня 2017, 14:31

Замлинський контролюватиме виплату зарплат на Львівщині

Ростислав Замлинський

Ростислав Замлинський очолив робочу групу із забезпечення виплати мінімальної заробітної плати.

Про це йдеться у розпорядженні голови Львівської ОДА Олега Синютки від 23 лютого 2017 року.

Відтак, на виконання доручення віце-прем’єр-міністра України Павла Розенка, облдержадміністрація створила робочу групу з питання забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати.

Робоча група займатиметься щотижневим моніторингом щодо оплати праці працівникам бюджетної сфери у навчальних закладах, закладах охорони здоров’я, культури, соціального захисту населення та інших бюджетних установ.

Також щомісячно робоча група має звітувати про проведену роботу департаменту соціального захисту населення Львівської ОДА.

Головою робочої групи призначили першого заступника голови Львівської ОДА Ростислава Замлинського, його заступником – директора департаменту економічної політики облдержадміністрації Романа Филипіва.

У склад цієї робочої групи також входять: директор Львівського обласного центру зайнятості Василь Барилюк, начальник Головного управління Держпраці у Львівській області Ольга Вільхова, голова Об’єднання профспілок Львівщини Роман Дацько, начальник Головного управління Пенсійного фонду України у Львівській області Галина Недзельська, голова Львівського обласного об’єднання  організацій роботодавців Іван Ривак, заступник начальника Головного управління Державної фіскальної служби України у Львівській області Володимир Скиба.

Нагадаємо, 21 грудня 2016 року Верховна Рада ухвалила Державний бюджет України на 2017 рік. У держбюджеті передбачено підняття рівня мінімальної зарплати до 3200 грн з 1 січня 2017 року, а прожитковий мінімум на одну особу в розрахунку на місяць передбачається встановити у розмірі з 1 січня 2017 року – 1,544 тис грн, з 1 травня – 1,624 тис грн, з 1 грудня – 1,7 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.