Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

ляльковий театр

lviv.afisha-city.com.ua

Середа, 1 березня 2017, 14:09

У Львові визначилися із керівником лялькового театру

ляльковий театр

У конкурсі на посаду директора Львівського театру ляльок перемогла Уляна Мороз.

Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

Зокрема, сьогодні конкурсна комісія облради обрала Уляну Мороз на посаду директора-художнього керівника комунального закладу Львівської обласної ради "Львівський академічний обласний театр ляльок".

Наразі її кандидатуру пропонуватимуть затвердити на сесії Львівської обласної ради ,яка відбудеться 7 березня.

Загалом на цю посаду претендувало п’ятеро осіб: Лапунов Ніколь, Пукач Богдан, Ципіна Ірина, Земелько Людмила, Мороз Уляна.

Зазначимо, Уляна Мороз закінчила Українську академію друкарства за спеціальністю "Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво", Київський національний університет театру, кіно та телебачення імені І.К. Карпенка-Карого за спеціальністю "Театральне мистецтво".

Вона працює у Львівському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Юрія Дрогобича, а у 2011 році заснувала майстерню "Мистецький простір", з 2008 року – режисер фестивалю середньовічної культури "Ту Стань".

Нагадаємо, конкурс на директора-художнього керівника Львівського академічного обласного театру ляльок стартував на початку січні цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.