Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

земельна ділянка

Середа, 1 березня 2017, 18:06

На Львівщині здали в оренду 114 гектарів землі

земельна ділянка

Йдеться про 8 земельних ділянок сільсьгосподарського призначення.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За результатами першого у цьому році земельного аукціону, який відбувся 28 лютого, у області здали в оренду 8 земельних ділянок держвласності, загальною площею 114,5 га, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Термін оренди ділянок становить 7-10 років, а розмір річної плати за користування землею – 218 тис грн, який орендарі сплачуватимуть щорічно до бюджету місцевих рад Жидачівського, Городоцького та Буського районів.

"Аукціон продемонстрував стабільність розвитку ринку оренди землі, адже бачимо і аграріїв готових вкладати гроші у ведення сільського господарства на території Львівщини, і поступове зростання орендної плати. Завдяки організації аукціонів отримуємо найкращу ціну за оренду земель, значні додаткові надходження до бюджетів місцевих рад, прозорість у використанні земельних ресурсів на місцях", – заявив начальник Головного управління  Держгеокадастру у Львівській області Андрій Кавецький.

Зазначимо, у березні цього року планують здати в оренду 23 земельних ділянок, які розташовані у Бродівському, Кам’янко-Бузькому, Миколаївському, Жовківському та Золочівському районах Львівської області.

Наступний земельний аукціон відбудеться 14 березня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.