Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

львівське сміття

Четвер, 2 березня 2017, 13:04

Три фірми претендують на будівництво сміттєпереробного заводу на Львівщині

львівське сміття

До другого етапу конкурсу з будівництва сміттєпереробного заводу допустили трьох інвесторів.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Зокрема, конкурсна комісія з вибору інвестора на будівництво комплексів з утилізації ТПВ на території Львівщини за підсумками аналізу поданих інвесторами документів вирішила допустити до участі в другому етапі конкурсу трьох учасників.

Це інвестиційно-екологічна компанія "ІЕК", ТОВ "Глоссворк технолоджі" (Чехія) та ТОВ "Вейст Менеджмент Системс" (Польща).

Зазначимо, конкурс оголосили 10 грудня 2016 року, а свої заявки компанії могли подавати до 7 лютого. За цей час тендерну документацію отримали 20 різних компаній, але на сам тендер подалися 5 фірм.

Інвестиційно-екологічна компанія "ІЕК" претендує на ділянку у Дрогобицькому районі, ТОВ "Глассворк технолоджі" та ТОВ "Вейст Менеджмент Системс" – на ділянку у Миколаївському районі.

Однак тільки в травні у Львівській ОДА визначаться із земельною ділянкою та переможцем конкурсу, який і будуватиме сміттєпереробний завод.

Нагадаємо, що у листопаді минулого року облдержадміністрація обрала три земельні ділянки для будівництва майбутнього сміттєпереробного заводу.

Йдеться про такі ділянки:

- 12,8 га на території Державного гірничо-хімічного підприємства "Сірка", що в Яворівському районі;

- 15 га на території Державного гірничо-хімічного підприємства "Сірка", але у Миколаївському районі області (Новий Розділ);

- 3 га поблизу села Брониця Дрогобицького району, де зараз знаходиться діюче сміттєзвалище.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.