Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ОКСІ БАНК у "Джерелі"

Прес-реліз,   Четвер, 2 березня 2017, 17:07

Оксі Банк підтримує дітей із особливими потребами

ОКСІ БАНК у "Джерелі"

Оксі Банк приділяє особливу увагу дітям із особливими потребами, що навчаються у реабілітаційному центрі «Джерело».

ПАТ «ОКСІ БАНК» ще з дати свого заснування займається благодійною діяльністю. Останнім часом банк зосередився на допомозі дітям із особливими потребами у навчально-реабілітаційному центрі «Джерело», що на Сихові.

Керівництво та працівники банку навідують дітей із гостинцями не лише на свята, а й допомагають фінансово. Взимку у всіх банківських відділеннях були розташовані стенди із новорічно-різдвяними прикрасами, які вихованці «Джерела» змайстрували власноруч.

«Наші відвідувачі могли допомогти діткам із особливими потребами, просто придбавши у відділеннях ОКСІ БАНКУ ялинкові прикраси, різні елементи декору та еко-торбинки. Всі отримані від продажу кошти ми передали навчально-реабілітаціному центру «Джерело», – розповів Голова правління ПАТ «ОКСІ БАНК» Арсен Романюк.

За його словами, в реабілітаційному центрі діє театральна студія, а творчий колектив «Золота молодь» активно бере участь у багатьох мистецьких фестивалях, конкурсах в Україні та навіть за кордоном.

«Ми просто не могли не допомогти у реалізації творчих задумів та ідей цих юних акторів. За нашої підтримки колектив «Золота молодь» відвідав Білорусь та Польщу, де на фестивалях презентував свою творчість. Я знаю, що цьогоріч у «Джерелі» також планують виїзди за кордон на театральні й пісенні конкурси. Але для цього дітям потрібні страхівки, пальне, адже таких діток потрібно везти на спеціально обладнаному транспорті. Тому, звичайно, що ОКСІ БАНК максимально сприятиме в організації таких поїздок», – зазначив Арсен Романюк.

Також Арсен Романюк зауважує, що вихованці «Джерела» є дуже відкритими та щирими, а сам навчально-реабілітаційний центр став для них другим домом та місцем зустрічі нових друзів.

«Там панує дивовижна атмосфера, яку просто не передати словами. Дітки дуже життєрадісні, творчі та усміхнені. Після зустрічі з ними виникає багато емоцій, бо вони змушують забути про якісь повсякденні турботи і подумати про життєві пріоритети та цінності. Тому діти з «Джерела» для нас є дуже особливими. Ми раді, що можемо спілкуватися з ними та допомагати реалізовувати їхні мрії», – наголосив Арсен Романюк.

Зазначимо, що ОКСІ БАНК допомагає не лише навчально-реабілітаційному центру «Джерело», а й бере кожного року участь у багатьох благодійних соціальних програмах.

Зокрема, ОКСІ БАНК надав благодійний внесок профспілковому комітету Львівського банківського інституту для проведення «Аукціону надій», кошти від проведення якого спрямували на відновлення дубового парку в с. Моринці, де народився Тарас Шевченко.

Також ОКСІ БАНК долучився до проведення капітального ремонту Національного академічного драматичного театру імені Марії Заньковецької, озеленення вул. Газової у Львові у межах її капітального ремонту, надав фінансову допомогу пораненим учасникам Майдану, які перебували у львівській лікарні швидкої допомоги.

Особливу увагу ОКСІ БАНК приділяв підтримці бійцям АТО. Керівництво банку співпрацювало з волонтерами та львівськими добровольчими батальйонами.

Так, для потреб військових на Сході України ОКСІ БАНК виділив кошти на придбання бронежилетів, пристроїв обігріву та необхідної техніки. Свого часу ОКСІ БАНК придбав усю необхідну екіпіровку для працівника юридичного управління банку, який воював під Зеленопіллям.

«Часто люди кажуть, що зараз настали важкі часи, дуже багато банків на ринку закриваються і підприємцям зовсім не до благодійності. Але я не зовсім погоджуюся з такою думкою. Так, сьогодні насправді нелегка ситуація у країні, проте завжди потрібно залишатися людиною та простягнути руку допомоги тому, хто її потребує. Тим паче, якщо мова йде про дітей чи військових, які захищають нашу незалежність. Тому ОКСІ БАНК намагається максимально долучатися до різних благодійних ініціатив», – підсумував Арсен Романюк.

ПАТ «ОКСІ БАНК» є універсальною фінансово-кредитною установою, що обслуговує суб’єктів господарської діяльності та фізичних осіб. Із початку роботи в жовтні 2008 року банк веде прибуткову діяльність, виконує всі економічні нормативи.

Зараз це єдиний банк у Львові, який має стовідсотковий український капітал. Головний офіс розташований у центрі Львова, на вулиці Газовій, 17.

Станом на звітну дату за даними Національного банку України серед 93 чинних українських банків ОКСІ БАНК займав:

  • 66 місце за розміром активів
  • 54 місце за розміром власного капіталу
  • 64 місце за розміром коштів клієнтів
  • 61 місце за розміром кредитного портфеля
  • 55 місце за величиною фінансового результату

Згідно з класифікацією Національного банку України ОКСІ БАНК входить до IІ групи банків України.

Банк має ліцензію НБУ № 247 від 15 листопада 2011 р. та Свідоцтво учасника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб № 200 від 22 листопада 2012 р.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.