Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

львівське сміття

Понеділок, 6 березня 2017, 17:45

20% сміттєвих майданчиків Львова є перевантаженими, – міськрада

львівське сміття

Станом на сьогодні сміття не вивезене з 255 контейнерних майданчиків міста.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на сьогодні у Львові сміття не вивезено з 255 контейнерних майданчиків. Це 20,5% від загальної кількості, а з них 128 майданчиків є перевантаженими.

Зокрема, у Залізничному районі не вивезено сміття з 72 майданчиків, у Личаківському – з 56, у Сихівському – з 32, у Франківському – з 71, у Шевченківському – з 24.

Також сьогодні не вивезено сміття з Комунальної 6-тої міської поліклініки, з Комунальної міської дитячої клінічної лікарні та комунальної 3-тьої міської поліклініки.

Зазначимо, загалом у Львові є 1237 сміттєві майданчики: у Залізничному районі – 203 майданчики, у Личаківському – 133, у Сихівському – 332, у Франківському – 258, у Шевченківському – 250, у Галицькому – 61.

А нещодавно у Львові завершився конкурс на визначення перевізників відходів з районів міста. 

Нагадаємо, як повідомив сьогодні міський голова Львова Андрій Садовий, зі Львова не вивезли понад 1000 тонн відходів через блокаду сміттєвозів в інших областях України, зокрема, близько 50 машин по Україні.

Додамо, лише минулого тижня в різних містах України затримали 18 вантажівок із сміттям зі Львова.

Раніше Варіанти створили карту львівського сміття та підрахували найвіддаленіше від Львова місто України, у яке його вивозили.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.