Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

tsn.ua

Середа, 15 серпня 2012, 15:19

Незаконне сміттєзвалище частково закрили на Львівщині

Незаконне сміттєзвалище в с. Руда-Сілецька в урочищі "Підсобне. Кар'єр" Кам'янка-Бузького р-ну Львівської області зусиллями представників Демократичного Альянсу та Громадянського руху Вільного простору у Львівській області частково закрили.

Про це повідомив представник Вільного руху Назар Олексевич на сторінках соцмережі Facebook.

8 серпня державна екологічна інспекція у Львівській області прийняла рішення закрити незаконне сміттєзвалище в селі Руда-Сілецька.

Представники Демократичного Альянсу та Вільного Простору у Кам'янка-Бузькій Львівської області подавали запити, писали звернення та заяви про незаконність дії сміттєзвалища в правоохоронні органи та домоглися позитивного результату.

Сміттєзвалище постійно палало, загрожуючи здоров'ю людей, які проживають неподалік від нього та несло безпосередню загрозу загоряння лісу, забруднення навколишнього середовища. Також біля сміттєзвалища проводилося незаконне захоронення останків тварин.

В Україні нараховується 653 незаконних сміттєзвалищ, законних лише десятки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.