Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

гроші

PMG.ua

Четвер, 9 березня 2017, 15:47

На Львівщині підприємець привласнив держкошти, призначені на реконструкцію лікарні

гроші

Із грошей, виділених на реконструкцію однієї зі львівських обласних лікарень, підприємець привласнив більше 300 000 гривень.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Правоохоронці повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення генеральному директору одного з приватних підприємств, котрий привласнив кошти з бюджету Львівщини.

Як з'ясувалось, під час реконструкції та перепланування приміщень однієї з лікарень підприємець затвердив фіктивні акти виконаних робіт, унаслідок чого з обласного бюджету на рахунок установи безпідставно перерахували 306 000 гривень.

Факт безпідставного перерахування коштів підтвердила Держаудитслужба України відповідним актом ревізії.

За даним фактом (службова недбалість) відкрито кримінальне провадження. На підприємця-шахрая чекає позбавлення волі терміном від 3 до 5 років із позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.